COACHEN MET PAARDEN

 

Coachen met paarden?

Paarden kan je niet voor de gek houden, ze weten precies wat voor emotie je bij je draagt. Het is niet voor niets dat ik ze de dolfijnen van het land noem. Ze voelen jou feilloos aan en bovendien hebben ze een natuurlijke balans die vaak heel erg goed voelbaar is.

Naast dat ze in staat zijn om jou te spiegelen kunnen ze ook feilloos jouw energieveld betreden om je daar bewust van te maken.

Ik zal je contact leren maken met deze prachtige wezens en dat zal je met hart en ziel voelen. Dit kan je heel goed helpen om in vertrouwen vele blokkades en emoties los te laten en ze te leren herkennen. Ook zal je veel dichter bij jezelf komen en je zal makkelijker bij je werkelijke gevoel blijven die als kompas zal werken om jezelf door het leven te navigeren vanuit de ware jou.

Systeemopstellingen met paarden:

Een systeemopstelling is een sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen.  De andere deelnemers worden uitgekozen als ‘representant’. Deelnemers krijgen door de vragende deelnemer een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers en de paarden.

Een systeemopstelling kan gaan over familie (familieopstelling), werk, school, relaties, situaties, hooggevoeligheid en nog veel meer.

Systeemopstelling is een hele mooie en krachtige manier om zelf even uit het desbetreffende systeem/ situatie te stappen. Zo kan je makkelijker de meestal diepliggende situatie zien. Soms als we zelf ergens middenin staan kunnen we heel slecht overzicht houden en beginnen we vaak te focussen op één punt waardoor we niet meer kunnen zien wat daar werkelijk achter zit.

Een opstelling tussen de paarden geeft absoluut een extra dimensie.  

Workshop opstelling(en) tussen de paarden:

Dagdeel (4uur)

Minimaal aantal deelnemers 3 a 4.

De kosten bedragen €65,00 per persoon.

Hou de agenda in de gaten voor deze workshops.

Koffie, thee en broodjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Individuele coaching met paarden:

Bij een individuele coaching zal ik alleen met jou en de paarden het veld betreden en aan de slag gaan. Hier kan je alles bespreken wat je graag onder de aandacht zou willen brengen. De paarden en ik zullen naar je luisteren en alles wat er op dat moment nodig is om jou verder te kunnen helpen zal zich daar aandienen. Waar nodig zal er altijd een stukje nazorg zijn.

De kosten bedragen €95,00 voor ca. 2,5uur

Koffie, thee en lekkers zijn bij de prijs inbegrepen.

Twijfel niet langer want dit is een bijzondere ervaring!

FOTOS

HOME

Wil je op de hoogte blijven?