MIJN REIS INSPIRATIES

Al vanaf kinds af aan ben ik aan het reizen. Al na dat ik een paar maanden oud was mocht ik met mijn ouders mee op reis. Ik heb hierdoor zoveel geleerd en al heel jong kunnen zien en ervaren hoe groot de uiterlijke verschillen kunnen zijn. Ook heb ik hierdoor als kind meegekregen om me in velen situaties aan te passen en het beste ervan uit te halen. 

Het verlangen naar  reizen is gelukkig nooit meer weggegaan en ik heb dat vrolijk voort kunnen zetten. Ik heb altijd in allerlei vormen gereisd, of het nu helemaal alleen was of met iemand, luxe of heel basic alles is leuk en vooral zeer leerzaam! 

Velen van mijn inzichten en filofysche gedachten (die ik ook in mijn coachings en in workshops gebruik) komen o.a. door wat ik geleerd heb tijdens het reizen en dit wil ik graag met jullie delen! 

OP DE HOOGTE BLIJVEN: FACEBOOKPAGINA 

 

EEN GREEP UIT DE LANDEN DIE IK BEZOCHT HEB:

Ook gezien bij “Liefs uit Alkmaar”

INTERVIEW | Jacqueline: ‘Het leven is voor mij één grote school en reizen is mijn lievelingsvak!’ Lees het interview...

Geplaatst door Liefs uit Alkmaar op donderdag 1 februari 2018