Wie ben ik

Het zit in mijn natuur om energie(velden) aan te voelen en ermee te werken. Ik heb veel passie, liefde en respect voor mijn werk en voor de coachee. Daarnaast vind ik humor een belangrijke tool die ik graag inzet.

Als half Mexicaanse en half Nederlandse heb ik beide culturen goed leren begrijpen. Naast dat ik negen jaar in Mexico heb mogen wonen heb ik ook altijd de mogelijkheid gehad om al vanaf jonge leeftijd veel te kunnen reizen. Hoewel er wereldwijd veel verschillen zijn (wat overigens de wereld zo leuk maakt) zijn er ook heel veel gelijkenissen wat voor mij nog duidelijker maakte dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn nieuwsgierigheid naar andere mensen en culturen is altijd sterk aanwezig geweest. Vanaf kinds af aan observeerde ik alles en iedereen, maar wat mij het meest fascineerde waren de mensen, de dieren en het mysterie van het leven.

Toen ik ouder werd begonnen er steeds meer vragen te komen…..

Waarom snappen wij onze eigen emoties niet? Waarom zeggen we het ene en voelen we het andere? Waarom zoveel onderdrukking voor een gevoel of een gedachte? Waarom de bestempeling goed of slecht? 

Ik heb door mijn vele ervaringen veel van deze vragen voor mezelf kunnen beantwoorden. Dit is gegaan met vallen en opstaan, door heel veel nieuwsgierigheid in het leven te hebben en het allemaal te willen onderzoeken.

Toen ik besloot om deel te nemen aan deze speurtocht kwam er van alles op mijn pad, de “juiste mensen”op het juiste moment, de vele lessen die ik nodig had om steeds bewuster te worden, de verschillende opleidingen, trainingen en de reizen die ik heb mee mogen maken.

Mijn grootste leermeesters zijn de mensen, de dieren en mijn lichaam. Muziek is voor mij als een gids en mijn intuïtie is mijn levenskompas.

Graag deel ik mijn kennis met jou.

BLIJF OP DE HOOGTE

ABONNEER

5 + 6 =