Wat mijn klanten vertellen:

Jacqueline is een ontzettend fijn mens. Prettige uitsraling die liefheid maar ook kracht uitstraalt. Respect, rust en kracht was wat zij uitstraalde wat mij steun bood tijdens de lastigere momenten.

Een coach die absoluut aanraad als je op een vertrouwde plek wilt zijn waar je niet of nauwelijks barrieres voelt om jezelf open te stellen.

Charissa

Het was alsof er een deurtje open ging en ze letterlijk iets los maakte in m’n hart… Berusting. Zodra ik dat voelde (en het paard dus ook) draaide ze zich om en sjokte terug naar de kudde. Vanaf dat moment begon er van alles te stromen in m’n lijf, een stroom waar ik nog dagenlang de energie van heb gevoeld en waar ik nog steeds mee aan het werk ben. 

Dat ik een bijzondere band met paarden heb wist ik al, en nu heb ik ook nog eens een stukje van hun ‘coachingstaal’ mogen leren verstaan. Met behulp van m’n eigen intuïtie, en onder bezielende begeleiding van Jacqueline’s ervaring. Wat een dag!! 

 Nogmaals dank voor een geweldige middag!! 

Liefs, Annelisa

Het was zo bijzonder om te zien wat de reactie was van de paarden. Jacqueline legde goed uit wat de paarden bedoelden met hun handelen. Werd er niet geluisterd dan liep het paard weg….bij lichamelijke ongemakken werd er healing gegeven. Maar vooral kregen we antwoorden op de vragen die we hadden. Kortom een fantastische ervaring die ik zeker nog een keer wil gaan meemaken.

Erna

Het was een ochtend vol ervaringen en emoties. Wat er met je gebeurd is heel persoonlijk en voor iedereen anders.

Ervaar het en het blijft voor altijd bij je!

Paula

I am grateful for :
1. Jacqueline Moleres Morales and her beautiful family constellation work.
2. The volunteers that did an amazing energetic work.
3. For all the teachings, the healing and growth from today.

Michelle & Reinier

Als representant deed ik mee met een familieopstelling met paarden, begeleid door Jacqueline. Zij is hiervoor niet alleen opgeleid, maar heeft ook een natuurlijk aangeboren talent. Ook de rol van de paarden was onvergetelijk. De dame met de hulpvraag was enorm geholpen en had een duidelijk antwoord op haar vraag. Ook ik als representant ben weer tot nieuwe (familie)inzichten gekomen waar ik echt wat aan heb en mee verder kan. Al met al een hele waardevolle, maar vooral ook bijzondere ervaring.

Astrid