KRUIDEN

Een krachtige bron van gezondheid en welzijn

Een Holistische Reis met Kruiden

Mijn reis met kruiden heeft een diepgaande transformatie in mijn leven teweeggebracht, vooral op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Het is meer dan alleen het vinden van verlichting voor specifieke klachten; het gaat om het ontdekken van een dieper begrip van ons lichaam en hoe we in harmonie kunnen leven met de natuur om ons heen.

Maar wat doe ik nu precies met kruiden? Mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen naar een staat van innerlijke balans en vitaliteit door het versterken van hun organen. Ik geloof sterk in de connectie tussen onze emoties en de gezondheid van onze organen, die vaak de wortel vormen van ziekten en onevenwichtigheden. Mijn opleiding sinds 2022 heeft me voorzien van een diepgaand begrip van kruiden en hun geneeskrachtige eigenschappen, waardoor ik nu al effectieve methoden kan toepassen in mijn werk en begeleidingstrajecten.

Mijn aanpak is holistisch van aard, wat betekent dat ik het complete plaatje omarm om niet alleen symptomen te bestrijden, maar ook de dieperliggende oorzaken aan te pakken. Door deze benadering te omarmen, kunnen we samen werken aan een algehele verbetering van je gezondheid en energie. .

Natuurlijke harmonie

Mijn passie voor kruidengeneeskunde gaat verder dan alleen het adviseren; ik neem ook actief deel aan het proces van het samenstellen en maken van natuurlijke remedies die ik weer gebruik voor mijn klanten.

Oils

 

Wist je dat etherische oliën echt wonderen kunnen verrichten? Ze zijn als kleine krachtpatsers die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Maar, en dit is belangrijk, je moet wel weten wat je doet! Er doen veel verhalen de ronde dat je ze gewoon kunt innemen, maar dat is echt een no-go. Etherische oliën zijn super geconcentreerd en kunnen flink wat schade aanrichten als je ze verkeerd gebruikt. Dus, onthoud goed: nooit zomaar denken dat je ze kunt inslikken, en wees altijd voorzichtig, zelfs als je ze gebruikt in een diffuser. Veiligheid voorop!