Verlies en ontworteling

Op mijn 10e verloor ik alles wat ik kende: mijn thuis, mijn familie, mijn land. Het was een ingrijpende verandering toen mijn moeder en ik Mexico verlieten en naar Nederland verhuisden, weg van mijn vader, mijn familie, mijn vrienden, en alles wat vertrouwd was. Het lot had zijn wending genomen, en ik werd geconfronteerd met een overweldigend gevoel van verlies en ontworteling. Het was alsof er een stuk van mezelf stierf, terwijl ik moest leren omgaan met de realiteit van een nieuw leven in een vreemd land.

 

Ik kreeg alles wat ik wilde

In Nederland aangekomen, werd ik geconfronteerd met een cultuur en een samenleving die volledig anders waren dan wat ik gewend was. Ik voelde de afstand in een wereld die ik toen nog niet begreep. Terwijl ik worstelde met een gevoel van eenzaamheid en onbegrip, ontdekte ik echter ook mijn veerkracht en aanpassingsvermogen. Ondanks de soms harde uitdagingen in mijn leven bleef ik vasthouden aan mijn optimisme en mijn speelsheid. Ik wist dat er altijd iets op mij zat te wachten wat echt voor mij was. Ik genoot van het ontmoeten van nieuwe mensen, het verkennen van nieuwe ervaringen, en het delen van avonturen met anderen. Mijn vermogen om me aan te passen en mijn openheid voor nieuwe ervaringen werden mijn leidraad in deze nieuwe fase van mijn leven. Ik kreeg alles wat ik wilde, mijn huidige man, veel vrienden en vriendinnen, een huis en zelfs werk wat ik toen heel graag wilde. Hier leerde ik al onbewust de kracht van manifestatie heel goed kennen.

 

Verloren in het proces van aanpassing

Naarmate de jaren verstreken, begon ik te beseffen dat ik mezelf had verloren in het proces van aanpassing. Ik had me zozeer aangepast om te krijgen wat ik wilde, dat ik een deel van mijn eigen identiteit was kwijtgeraakt. Maar toen ik eindelijk de moed vond om mijn verleden onder ogen te zien en hulp te vragen, begon er iets te verschuiven. Ik ontdekte een nieuw gevoel van vrijheid en een dieper begrip van mezelf en mijn plaats in de wereld. Het was alsof ik opnieuw werd geboren, en met die hergeboorte kwam ook een nieuwe roeping: coaching en ondernemerschap. Ik begon de verbanden te zien tussen mijn persoonlijke reis en mijn professionele pad, en ik ontdekte dat mijn unieke ervaringen en mijn doorzettingsvermogen me juist goed hadden voorbereid op deze nieuwe uitdaging.

 

Vrouwen begonnen ook hun plaats in te nemen

De jaren die volgden, mocht ik coachen met behulp van paarden en systemisch werk. Ik zag dat ik veel vrouwen kon helpen in hun proces naar vrijheid, ondernemerschap en daadkracht! Deze prachtige vrouwen begonnen ook hun plaats in te nemen en konden zo de mooiste dingen creëren en doen in hun leven. Nu zit ik zelf al jaren in een creatieve flow, en ik vind het heerlijk om naar de ‘gehele’ vrouw te kijken. Mindset, energie en fysieke gezondheid zijn allemaal onderdelen van wie wij zijn, en als we deze delen samen laten werken, dan is de sky echt lang niet de limit.

FUN FACTS

Sinds mijn 19e ben ik gepassioneerd aan het reizen en heb ik bestemmingen van Chili tot Tibet bezocht, en alles wat daar tussen zit. Ik reis het liefst gevarieerd, soms basic, soms luxe, en vaak op de bonnefooi. Elke reis brengt nieuwe avonturen en ervaringen met zich mee.

Gekkigheid is mijn tweede naam, en daarom sta ik al jaren regelmatig op het podium om heerlijke gekke bekken te trekken tijdens improvisatietoneel. Het is mijn passie om mensen te laten lachen en te genieten van het moment.

In mijn leven heb ik echt hele bijzondere en onverklaarbare dingen meegemaakt en gezien, waardoor ik geloof dat we niet alleen zijn in dit universum. Maar maak je geen zorgen, ik zal je niet lastigvallen met deze spannende verhalen, tenzij je heel graag iets over wilt weten ;-).

EEN BEETJE DE GRENZEN OPZOEKEN VIND IK LEUK; VAN EEN VLIEGTUIG SPRINGEN, PARAGLIDEN, IN EEN HELIKOPTER VLIEGEN, ALLEEN REIZEN OP DE BONNEFOOI, IN EEN ANDER LAND WONEN EN MOEDER WORDEN ;-p