26/05/2018

Details:

Naam Bureau Alles E-mail info@bureaualles.nl Categorie Bureau Alles

Planning

Datum:
Tijd:

Segmenten:

  • Inspiratie workshop prijs: 35.- (eenmalig)
  • Locatie: Wakker Bewustzijn in Alkmaar

WORKSHOP IT’S ALL IN THE FAMILY

DOORBREEK JE PATRONEN

Het ‘nest’ waarin je wordt geboren, de familielijn en familiegeschiedenis  hebben invloed op hoe je in het leven staat, en hoe je functioneert. Binnen het familiesysteem heeft iedereen recht op een plek en alle plekken staan in een rangorde ten opzichte van elkaar, maar soms is de rangorde verstoord waardoor je een plek inneemt die niet perse de jouwe is. Hierdoor kunnen onbewuste patronen ontstaan die je in je huidige leven vaak weer tegenkomt in je werk of relaties. Patronen die helpend zijn en patronen die beperken. Een vooral de beperkende patronen maken dat jij je aanpast, geen energie hebt, onrustig of onzeker bent, kortom dat je niet voluit jouw leven leidt en jouw keuzes in vrijheid maakt.

Met een familieopstelling worden onbewuste patronen weer zichtbaar gemaakt en wordt duidelijk welke plek je binnen dat systeem vervult.

In deze workshop gaan we – na een korte toelichting op de achtergronden van familieopstellingen en systemisch werken- een of meer opstellingen doen.

Ben je er aan toe om JOUW eigen plek in te nemen, allerlei gedoe achter je te laten en in vrijheid jouw leven te leiden?

AANMELDEN